دکتر عادل حیدری نژاد متخصص هومیوپاتی -اطفال , عضو آکادمی اطفال آمریکا و دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیست و هشت سال سابقه طبابت است.وی طی یک پروژه ملی , سامانه آفلاین مقابله با بیماری آنفلوانزا را برای وزارت بهداشت برنامه نویسی کرد که خود همین باعث کاهش شدید شیوع این بیماری در کشور ایران شد .
شاید تعجب کنید ولی یکی دیگر از تخصص های وی هنر برنامه نویسی نرم افزار است . او بیش از هجده سال سابقه برنامه نویسی نرم افزار های پزشکی را دارد .نرم افزار تشخیص هوشمند بیماری های اطفال که به تایید آکادمی کودکان آمریکا و انجمن اطفال ایران رسیده یکی از برجسته ترین آثار ایشان در حوزه برنامه نویسی نرم افزار می باشد .
ایشان سابقه مدت ها فعالیت در بیمارستان های خصوصی معتبر تهران را دارد از جمله بیمارستان های لاله ,پیامبران , کودکان طالقانی تهران و …
در حال حاضر عضو دپارتمان اطفال و نوزادان و سهامدار بیمارستان فوق تخصصی تریتا در تهران بوده و در خدمت بخش مراقبت های ویژه نوزادان بدحال آن مرکز می باشد .
دکتر عادل حیدری نژاد به عنوان کسی که طی یک پروژه ملی برای وزارت بهداشت کشور ایران سامانه آفلاین مراقبت از آنفلوانزا را برنامه نویسی کرده بخوبی با واژه سلامت الکترونیک آشناست و همیشه تلاش داشته از سال ها پیش که هنوز هیج کس حتی اسم این مقوله به گوشش هم آشنا نبوده آن را در ایران ترویج بدهد ولی همواره متاسفانه با مخالفت های سختی از جانب همکارانش روبرو بوده است.اما به لطف خدا ,او امروزه به عنوان یک کارشناس کاملا شناخته شده در سطح جهانی از سوی مراجع علمی معتبر و دانشگاهی مورد مشاوره قرار می گیرد.

بالاترین جایگاه علم در تمام دنیا در مورد تمام رشته ها جایگاه استادی و معلمی است .کسانی که در زمینه تخصصی خود به اوج می رسند بالاترین آرزو و هدفشان رسیدن به جایگاه معلمی و آموزش به دیگران است .دکتر حیدری نژاد هم از این قائده مستثنی نیست . هدف ایشان این است که دیگران با یادگرفتن این روش درمانی بتوانند نه تنها در مورد یک بیماری و یک شخص بلکه در مورد تمام بیماری های احتمالی خود و عزیزانشان بتوانند در آینده از تاثیرات مثبت این علم مورد غفلت واقع شده بهره مند بشوند .
و اما قضیه چیه ؟ قانون ده هزار ساعت چیست؟
افراد موفق فقط سختتر یا بسیار سختتر از بقیه کار نمیکنند ,آنان بسیار بسیار سختتر کار میکنند. قانون ده هزار ساعت نتیجه یک تحقیق است که در سال 1990 توسط عدهای از روانشناسان روی افراد موفق انجام شد. آقای مالکوم گلدول در کتاب “تافتههای جدا بافته (Outliners)” نتیجه این بررسی را منتشر کرد.
در این تحقیقات آقای گلدول مشخص کرد کسانی که در زمینه کاری خود ده هزار ساعت تجربه کاری و عملی داشته باشند در آن رشته به درجه استادی می رسند و در آن رشته صاحب نظر خواهند بود .دکتر عادل حیدری نژاد در طی مدت کاری خود در زمینه هومیوپاتی بیش از سی هزار ساعت مطالعه مستمر و تجربه بالینی و عملی دارد فلذا این قانون امروز از او یک برند در زمینه هومیوپاتی ساخته است. مرز تمایز بین دکتر عادل حیدری نژاد و سایر هومیوپات ها در این است که او برنامه نویس نرم افزارهای پزشکی ست و در تشخیص بیماری ها از نرم افزارهایی استفاده می کند که توسط خود وی برنامه نویسی شده اند .تفاوت ها بی دلیل ایجاد نمی شود .
در باره دکتر عادل حیدری نژاد
دکتر عادل حیدری نژاد کیست ؟
دورهی کنونی، دورهای نیست که منتظر موتور جستجوی گوگل یا یک نرمافزار پیامرسان مثل تلگرام باشیم. بلکه آنچه کشور ما به آن احتیاج دارد، داروهای بهتر، سیستمهای سلامت کارا و داروهای پیشگیرانه برای افرادی است که در محرومیت زندگی میکنند.درواقع، کارآفرینی سلامت در ذات خود دارای نگاهی بشردوستانه است که البته فرصت تجاری بسیار خوبی نیز به شمار میرود.
کارآفرینی در حوزهی پزشکی و سلامت، مدتی است که توجه گستردهای را به سمت خود جلب کرده است. اما یک کارآفرین موفق بودن در این حوزه، نیازمند یادگیری نکات زیادی است و نمیتوان صرفاً به دلیل علاقه جهت کارآفرین موفق شدن، در این حوزه شیرجه زد! مانند کارآفرینی در حیطههای دیگر، کارآفرینی در این حوزه نیز با مسائل و چالشهای مخصوص به خود رو به روست.

و اما کارآفرین چه کسی است؟
کارآفرین یک پیشگام، مبارز و آغازگر رویدادهای فوق العاده است. او فردی است که چیز تازه ای را به وجود می آورد؛ یک نوآوری، یک کسب و کار و یا یک شرکت. او ابتدا (و گاهی انتهای) یک فعالیت یا پروژه ریسک پذیر است. اگرچه در برخی موارد ممکن است کارآفرین تولید کننده ایده نباشد، اما قطعا فردی است که عزم خود را جزم می کند تا آن ایده را به واقعیت تبدیل کند. کارآفرین فردی است که به پیش می رود و به گروهی انگیزه می دهد تا او را دنبال کنند. او فردی است که روی صندلی راننده می نشیند و این قدرت را دارد که جهت یک فعالیت یا پروژه ریسک پذیر را تغییر دهد، سرعت آن را کم یا زیاد کند، یا حتی آن را متوقف کند.
کارآفرین مسئول اصلی سرنوشت فعالیت ریسک پذیر خود است. او فردی است که بیشترین مایه و سرمایه را از خود در فعالیت ریسک پذیر صرف می کند، بنابراین باید اختیار رهبری کار را داشته باشد. پیشرانه حقیقی کارآفرین، شور و اشتیاق او است .
عنصر مهمی وجود دارد که گرمابخش قلب کارآفرین است و آن شور و اشتیاق او است. عامل تلاش های او، همین شور و اشتیاق و قدرت و نیروی درونی است. همین انرژی خارق العاده به او کمک می کند تا با چالش های مختلف مقابله کرده و از آنها عبور کند و به او قدرت می دهد تا در هنگامی که مشکلات ظاهر می شوند، مقاومت کند و به دنبال کردن اهداف خود ادامه دهد. ممکن است هر فردی بتواند تظاهر به کارآفرینی کند، اما چیزی که باعث تمایز و موفقیت کارآفرین می شود، نگرش او است.
در یک کلام ,کارآفرین کسی است که نیاز و یا مشکلی را در جامعه تشخیص می دهد و برای آن راه حل پبدا می کند و آن راه حل را به دیگران می فروشد .
شاید به این مطلب هم علاقمند باشید :
۱,۵۰۰,۰۰۰تومان ۱,۲۰۰,۰۰۰تومان این محصول را می خواهم